muqiLan •••Cemreci İçin Ve Murat^^ı İçin Ölen Cemreci Admin •••
Mesaj Sayısı : 1303 Yaş : 28 Nerden : evdenn xD İş/Hobiler : admin/öqrenci/test çözmeqq Lakap : Asİ Kişisel İleti : [M]ugiş [M]urat Dalkılıç Ruh Halim : Favori Hepsi Kızın : Sanal Hayvanın : İfaden : Kayıt tarihi : 05/10/08
Kişi sayfası AKTİFLİK: (0/0) rep: (999/999)
| Konu: anlat baqalımm Salı Ekim 28, 2008 7:05 pm | |
|
FOX TV de Anlat Bakalim Yarisması
Arkadaslar cok dogal olmus tepkileeer
Kelime: KADINBUDU - Oğlum sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır
Kelime: Van Gogh (kulakta bu kelime) - Abi bu kişi bir organını kesen bir sanatçı - Bülent Ersoy
Kelime: Uğur Dündar - TV de program yapıyo hani yıllardır.. - Reha Muhtar? Ali Kırca? - Yok, yok. Sarışın mavi gözlü - ******? Gülmekten iptal edildi...
Kelime: KRAMP - Hani futbolculara girer - Krampon
Kelime: SERÜVEN - Abi Macellan nasıl biriydi? - Ne biliyim, iyi biriydi heralde.. - Abi onu demiyorum neye düşkündü? - Karıya, kıza, bi de içkiye olabilir - Pes..!
Kelime: MISIR - Keops nerede? - Etiler! - Allah cezanı versin Emre....
Kelime: OKUL - Biz nereye gideriz hergün? - Bara... Diskoya.. Sinemaya.. Cafeye.. Bowlinge.. Ayyy! Olmuyo bööle başka şekilde anlat.. - Ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor? - Haaa.. okulaaa..
Kelime: KÖPEKBALIĞI - Denizde ne olur? - Dalgaa! - Hayir ya öyle diil. Hani karadada var ha v hav der? - Ha! Köpek. - Onun denizde olanı? - Deniz köpeği
Kelime: TELEPATI - Hani ben sana bir seyi anlatmaya calisiyorum ama sozle degil beyin, dalgalariyla falan... - I:lol:ıh ney diiii.. teletabi..! - Tamam, tele'si kalsın. Kedilerin eline ne denir? - Buldum! Telepence - Offf beee bi kere de bil...
Kelime: ZEBANI - Allahın meleklerinden biri. - Cebrail. - İlk üç harfi cizgili bir hayvanı çağrıştırıyor. - Zebrail? - Seni zebrail çarpsın inşallah!
| |
|
**cemre_yaren** Mesajcı Üye
Mesaj Sayısı : 509 Yaş : 27 Nerden : istanbul Lakap : =) ZüRaFa =) Kişisel İleti : Bitanelerimmm
50 cent & HEPSİ & Oğzhn Kç Favori Hepsi Kızın : Sanal Hayvanın : Hangi Takım : İfaden : Kayıt tarihi : 31/10/08
Kişi sayfası AKTİFLİK: (0/0) rep: (50/999)
| Konu: Geri: anlat baqalımm Cuma Ekim 31, 2008 11:39 pm | |
| :D:D spr yhaa | |
|
muqiLan •••Cemreci İçin Ve Murat^^ı İçin Ölen Cemreci Admin •••
Mesaj Sayısı : 1303 Yaş : 28 Nerden : evdenn xD İş/Hobiler : admin/öqrenci/test çözmeqq Lakap : Asİ Kişisel İleti : [M]ugiş [M]urat Dalkılıç Ruh Halim : Favori Hepsi Kızın : Sanal Hayvanın : İfaden : Kayıt tarihi : 05/10/08
Kişi sayfası AKTİFLİK: (0/0) rep: (999/999)
| Konu: Geri: anlat baqalımm C.tesi Kas. 01, 2008 10:47 am | |
| bişş diil jnmsss hepsi çok komikk | |
|