muqiLan •••Cemreci İçin Ve Murat^^ı İçin Ölen Cemreci Admin •••
Mesaj Sayısı : 1303 Yaş : 28 Nerden : evdenn xD İş/Hobiler : admin/öqrenci/test çözmeqq Lakap : Asİ Kişisel İleti : [M]ugiş [M]urat Dalkılıç Ruh Halim : Favori Hepsi Kızın : Sanal Hayvanın : İfaden : Kayıt tarihi : 05/10/08
Kişi sayfası AKTİFLİK: (0/0) rep: (999/999)
| Konu: kamyon arkası yazılarıı Salı Ekim 28, 2008 6:56 pm | |
| HATALIYSAM... * Hatalıysam ödemeli at ben ararım * Hatalıysam gel suratıma söle * Hatalıysak, aramızda kalsın * Hatalıysam, idare et * Hatalı değilsem de lütfen aşağıdaki numarayı arayın. Yalnız Kamyoncu * Sürücü hatalarını lütfen hatalısurucu@ Allahcezanıverecek.com adresine bildiriniz * Hatalıysam çağrı bırakın ben sonra ebenize dönerim * Hatalıysam 3131'e sms atın orhan gencebay'ın hatasız kul olmaz melodisi cebinize gelsin * Hatalı kullandım sıkıysa ara * Hatalarım stilimdir * Araman İçin İlla Hata Mı Yapmam Gerekir GÖZLÜ SÖZLER * Ela gözlümün nazına, hastayım fordun ara gazına * Gözlerin güzel ama, bakmasını bilmiyorsun * Ceylan gözlüm * Esrarlı gözler * Rampaların ustasıyım gözlerinin hastasıyım. FELSEFE YAPANLAR(Gerçi hepsi filozof ama, daha derinlere dalanlar) * Bilmem bu gidişin dönüşü olur mu * Sen de geçeceksin * Güzelliğinin zekatını vereceksen bana ver ben fakirim * Sana taptığım kadar paraya tapsaydım milyarder, allaha tapsaydım peygamber olurdum * Gönlünde yer yoksa ayakta da giderim * Dünya dikenli bir hayat, sevenlerde mi kabahat * Aşk çekenin, yol gidenin * Alem kaşar olmuş tost yapan yok DİĞERLERİ: * Anan da uzun severdi. * Aşkın bana hız verir , adsl vız gelir * Dünya delikanlı olsaydı, yuvarlak olmazdı * Büyüğünce tır olacağım * Seni uzaktan severim ruhun duymaz * Yollar gidişimin kızlar dönüşümün hastası * İnsanlık buysa üstü kalsın * İrtibatı koparmayalım * Miras değil alınteri * Tek rakibim thy * Sollama beni deşifre ederim seni * Kızlar durusuma yollar gidişime hasta * Cehennemde mevsim yok güzelim, ateşlerde yanacaksın. * Rahmetli de sollardı * Hırçın kral * Naz yapma * Sevdik mi tam severiz biz şoför milletiyiz. * Sevene can feda, sevmeyene elveda! * Çilemse çekerim, kaderimse gülerim! * Asfalt şövalyesi * Yaklaşma toz olursun, geçme pişman olursun * Geç dayın kurban olsun * Esaret bağlarında gül olacağıma, özgürlük dağlarında diken olayım. * Muhatabım değilsin. * Korna çalma, uyuyorum * Babalar önden gider * Ustan kim * Nereye çuf çufluyoruz * Dır dır etme * Beni izleme bende kayboldum * Aslana adres sorulmaz * Ecelle sözlü, ölümle nişanlıyım * Sol şeritler şahıyım, yolların padişahıyım. * En büyük fener, bir de yollar olmasa * Ah yollar yollar, hayatımı çaldılar * İsyanım yollara * O iş tamam abi * Kader mahkumu * Radar mahkumu * Sağdan git iktidar olursun * Üniversitelim * Liselim * Biçki dikiş kurslum | |
|
**cemre_yaren** Mesajcı Üye
Mesaj Sayısı : 509 Yaş : 27 Nerden : istanbul Lakap : =) ZüRaFa =) Kişisel İleti : Bitanelerimmm
50 cent & HEPSİ & Oğzhn Kç Favori Hepsi Kızın : Sanal Hayvanın : Hangi Takım : İfaden : Kayıt tarihi : 31/10/08
Kişi sayfası AKTİFLİK: (0/0) rep: (50/999)
| Konu: Geri: kamyon arkası yazılarıı Cuma Ekim 31, 2008 11:44 pm | |
| :D:D spr yha saol cnm :D:D | |
|
muqiLan •••Cemreci İçin Ve Murat^^ı İçin Ölen Cemreci Admin •••
Mesaj Sayısı : 1303 Yaş : 28 Nerden : evdenn xD İş/Hobiler : admin/öqrenci/test çözmeqq Lakap : Asİ Kişisel İleti : [M]ugiş [M]urat Dalkılıç Ruh Halim : Favori Hepsi Kızın : Sanal Hayvanın : İfaden : Kayıt tarihi : 05/10/08
Kişi sayfası AKTİFLİK: (0/0) rep: (999/999)
| Konu: Geri: kamyon arkası yazılarıı C.tesi Kas. 01, 2008 10:45 am | |
| | |
|