muqiLan •••Cemreci İçin Ve Murat^^ı İçin Ölen Cemreci Admin •••
Mesaj Sayısı : 1303 Yaş : 28 Nerden : evdenn xD İş/Hobiler : admin/öqrenci/test çözmeqq Lakap : Asİ Kişisel İleti : [M]ugiş [M]urat Dalkılıç Ruh Halim : Favori Hepsi Kızın : Sanal Hayvanın : İfaden : Kayıt tarihi : 05/10/08
Kişi sayfası AKTİFLİK: (0/0) rep: (999/999)
| Konu: YaSemin CanLı CanLı KaMeRaLaRına YaKaLanDı. Çarş. Kas. 05, 2008 10:19 pm | |
| ARKADAŞLAR DÜN CANLI CANLIDA GÖRDÜM GRUP HEPSİDEN YASEMİNİ GÖSTERİYOLARDI.YASEMİNDE KAMERAYA DİYORDU Kİ YANİ ŞİMDİ BENİ YAKALADINIZ NOLCAK SONRADA YASEMİNE SORU SORUYOLARDI DİĞER GRUP ARKADAŞLARINIZ NERDE SİZİ HİÇ AYRI OTURUKEN GÖRMEDİK FALAN YOSHYDE DEDİKİ SETTEN ÇIKTIM BURAYA GELDİM FALAN diyodu bide kameramanlar yaseminin dövmesini çekiyodu ve dövmesinde ingilizceyle hayat devam ediyor yazıyomuş.Kameramanlar söylediler.
ALINTII | |
|
Cansu*Christina*Aquilera Üye
Kişi sayfası AKTİFLİK: (0/0) rep: (25/999)
| Konu: Geri: YaSemin CanLı CanLı KaMeRaLaRına YaKaLanDı. Çarş. Kas. 12, 2008 2:54 pm | |
| | |
|
muqiLan •••Cemreci İçin Ve Murat^^ı İçin Ölen Cemreci Admin •••
Mesaj Sayısı : 1303 Yaş : 28 Nerden : evdenn xD İş/Hobiler : admin/öqrenci/test çözmeqq Lakap : Asİ Kişisel İleti : [M]ugiş [M]urat Dalkılıç Ruh Halim : Favori Hepsi Kızın : Sanal Hayvanın : İfaden : Kayıt tarihi : 05/10/08
Kişi sayfası AKTİFLİK: (0/0) rep: (999/999)
| Konu: Geri: YaSemin CanLı CanLı KaMeRaLaRına YaKaLanDı. C.tesi Kas. 22, 2008 11:20 am | |
| | |
|