**cemre_yaren** Mesajcı Üye
Mesaj Sayısı : 509 Yaş : 27 Nerden : istanbul Lakap : =) ZüRaFa =) Kişisel İleti : Bitanelerimmm
50 cent & HEPSİ & Oğzhn Kç Favori Hepsi Kızın : Sanal Hayvanın : Hangi Takım : İfaden : Kayıt tarihi : 31/10/08
Kişi sayfası AKTİFLİK: (0/0) rep: (50/999)
| Konu: (01.11.2008 cumartesi) **KOÇ** C.tesi Kas. 01, 2008 8:37 pm | |
| ***KOÇ***
ELEMENT : Ateş. ÖZELLİĞİ : Sezgi. YÖNETİCİ GEZEGEN: Pluto ve Mars. RENGİ : Kırmızı ve mavi. DEĞERLİ TAŞI : Elmas, yakut. ÇİÇEĞİ : Sardunya. SAYISI : 9 UĞURLU GÜNÜ : Salı HAYVANLARI: Koç, kaplan, leopar, saksağan ve kurt ANAHTAR KELİMESİ: "Ben, her zaman ben"
Ruhsal yönden başkalarıyla uyumlu olma ve anlaşma yolunda arzularınız var. Sevgi hislerinizin de yoğunluğu sizi belki yeni tanışmalara ve ilişkilere götürebilir, her zamankinden daha fazla hassassınız ve davranışlarınızda da bu hassaslığı gösteriyorsunuz. Ama aileniz ve özel çevrenizdeki insanlarla uyum içerisindesiniz, bu uyumluluğu kullanın ve sonuç alın.
En son **cemre_yaren** tarafından C.tesi Kas. 01, 2008 8:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
muqiLan •••Cemreci İçin Ve Murat^^ı İçin Ölen Cemreci Admin •••
Mesaj Sayısı : 1303 Yaş : 28 Nerden : evdenn xD İş/Hobiler : admin/öqrenci/test çözmeqq Lakap : Asİ Kişisel İleti : [M]ugiş [M]urat Dalkılıç Ruh Halim : Favori Hepsi Kızın : Sanal Hayvanın : İfaden : Kayıt tarihi : 05/10/08
Kişi sayfası AKTİFLİK: (0/0) rep: (999/999)
| Konu: Geri: (01.11.2008 cumartesi) **KOÇ** C.tesi Kas. 01, 2008 8:42 pm | |
| saol jnmss şimdide dier burçları yas nede olsa görevlisinn | |
|
Erenci*Admin Katılımcı Üye
Mesaj Sayısı : 99 Yaş : 30 Nerden : aNTaLYa İş/Hobiler : admin/volaybol,futbol,müzik Lakap : aslımm Kişisel İleti : @hh @RD@^M @hh Kayıt tarihi : 27/10/08
Kişi sayfası AKTİFLİK: (0/0) rep: (999/999)
| Konu: Geri: (01.11.2008 cumartesi) **KOÇ** Perş. Kas. 20, 2008 6:36 pm | |
| uğurlu sayım 9 değil aslında ama bi uğurlu sayım yok ayrıca günüm ve renklerimde tutmuyo ve kesinlikle her zaman ben gibi bi düşüncem yok ayy hiç burcuma uymuyorum bende yaa | |
|